Top

Betalen & Verzenden

Heb je een vraag naar aanleiding van de Halloween en Carnavals maskers die wij verkopen? Controleer hieronder of je vraag beantwoord wordt! Staat je vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier. Wij streven ernaar je vraag binnen een werkdag te beantwoorden.

Op welke manier kan ik betalen op Maskerkopen.NL?

Je kunt op Maskerkopen.NL veilig betalen met iDEAL, PayPal en MisterCash. Al deze manieren zijn in Nederland en België snelle en betrouwbare betaalsystemen waarmee je geld meteen overgeboekt wordt. Dit betekent dat je bestelling direct bevestigd is en in de meeste gevallen zelfs al diezelfde dag nog verzonden wordt. Zo heb je je masker altijd op tijd binnen voor dat spannende feestje!

Hoeveel verzendkosten rekenen jullie?

Binnen Nederland rekenen wij voor brievenbuspost een vast bedrag vanaf  € 1,66 per bestelling (afhankelijk van het gewicht van de brief). Voor pakketpost rekenen wij € 6,50 per bestelling. Per product staat vermeld of het via brievenbuspost of pakketpost wordt verzonden, zodat je van tevoren weet hoe hoog de verzendkosten zijn. 

Wat is de levertijd van een masker?

Heb je je order op een werkdag vóór 16.00 uur geplaatst en betaald, dan wordt je masker dezelfde dag nog verzonden! In de meeste gevallen betekent dit dat je bestelling de volgende dag al in huis is. Op weekend- en feestdagen wordt de bestelling van je masker de eerstvolgende werkdag verwerkt en verzonden.

Kan ik het bestelde product nog ruilen?

Ja, je kunt maskers en andere producten altijd zonder opgaaf van redenen binnen 14 kalenderdagen ruilen, mits het artikel niet gedragen of gebruikt is en zich nog in nieuwstaat bevindt. Meld wel van tevoren via het contactformulier dat je het product wilt ruilen. Na ons akkoord kun je het product retourneren naar:

Maskerkopen.NL
Marktmeesterstraat 102
1315 GH Almere

De verzendkosten van de retournering zijn voor eigen rekening. Nadat het masker bij ons in goede staat is binnengekomen (of ons een verzendbewijs van de retournering is overhandigd), ontvang je binnen 14 dagen de aankoopsom retour.

Ik wil graag een masker kopen, maar ik zie dat het uitverkocht is. Wat nu?

We proberen te allen tijde alle maskers in onze collectie op voorraad te hebben, maar het kan weleens gebeuren dat een bepaald type masker tijdelijk niet verkrijgbaar is. In de meeste gevallen betekent dit dat er al een nieuwe voorraad maskers van dit type onderweg is. Wil je het masker vast vooruit bestellen of reserveren? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! 

Mijn vraag is niet op deze pagina beantwoord. Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Je kunt je vraag stellen via het contactformulier. In de meeste gevallen zal je vraag binnen een werkdag beantwoord worden.