Top

Star Wars Masker Darth Maul

  • Star Wars Masker Darth Maul
  • Star Wars Masker Darth Maul
22,95
Product is niet meer leverbaar


  • Rubberen masker 
  • Nauwsluitend 
  • Flexibel materiaal 
  • Bedekt het volledige hoofd 
  • Geschikt voor Halloween, Carnaval en feestjes
Fans van de Star Wars Saga hebben vast allang gezien wie van de vijanden van de Jedi ridders dit masker voorstelt. Natuurlijk! Dit is Darth Maul, de Sith Lord die in Star Wars:  Episode 1: The Phantom Menace probeert om koningin Amidala gevangen te nemen en haar Jedi beschermers Qui-Gonn Jinn en Obi-Wan Kenobi uit te schakelen. Als je al van "levensecht" kunt spreken, dan valt dit sinistere masker gegarandeerd in de prijzen. Kijk eens naar die waanzinnig gloeiende oranje pupillen! Zie die grauwend weggetrokken lippen die een blikkerend wit gebit vrijlaten! Let eens op die gitzwart met rode huid en die dreigende benen hoorns die overal uitsteken! 

Als jij dit vreeswekkende masker draagt, dan voel jij je beslist alsof je middenin de Star Wars cyclus zit, zeker als je net als Darth Maul gekleed bent in een lang, zwart gewaad met een kap waarin je mysterieus en dreigend kunt rondlopen.

Als je een dijk van een vermomming zoekt voor Halloween, carnaval en horror of fantasy feestjes, dan is dit je eerste keus. Dit masker bedekt het hele hoofd, maar het wordt nog mooier als jij je outfit combineert met twee lichtzwaarden zoals ook Darth Maul droeg. Met wat mazzel zijn die ook via internet te bestellen!

Als je het helemaal mooi wilt maken, dan nodig je een stel vrienden uit om samen een groepje Nightbrothers te vormen. Zij kunnen dan ons Halloween Masker Hades dragen, want tenslotte moet er verschil zijn tussen de Sith Lord en zijn onderdanen, toch?

Dit product wordt via brievenbuspost verzonden (€ 1,95).

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code